SilverMagpies blogg

Aladdin live action!

Liveversionen av Aladdin har jag sett fram emot länge, mer taggad inför den än Skönheten & Odjuret faktiskt, fastän det också var en stor favorit när jag var liten. Jag har inte sett en massa trailers och undvikit allt prat om den på nätet (jag ville inte riskera att bli influerad av andras åsikter innan jag ens sett den), och efter premiären bläddrade jag snabbt förbi allt som hade med Aladdin att göra för att inte råka ut för spoilers innan jag själv kom iväg till bion!

Jag tänker inte spoila den här heller, för de som inte sett den. Men jag tänker säga att den var helt underbar! Jag älskade alla bitar med den, så bra skådisar, bra story, fina detaljer, tigern Rajah såg både verklig ut och var mycket vacker och Will Smith gjorde ett kanonjobb som Anden! Och min son låter hälsa att även om det var många musiknummer, stod han ut med det för alla hade bra röster 😉 Jag tror filmen gjorde ett bra intryck på honom, för han pratade en hel del om den efteråt och kom även med en sund dos kritik. Tummen upp för klok pojke som kan komma med konstruktiv kritik, till skillnad från alla nissar på nätet som bara hatar för hatandets skull!

Stor tummen upp för Aladdin alltså! 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 1 =