SilverMagpies blogg

Ångest

Försökte skriva ett inlägg igår, men det slutade med att jag blev arg för att jag inte kunde formulera mig som jag ville och började slå på tangentbordet!

Är i en svacka just nu. Iväg till psykakuten i onsdags, efter en ångestattack under arbetsträningen som var värre än vanligt, gick inte över så fort som det brukar, och där fick jag sitta hela eftermiddagen. Fick sedan gå hem med ett löfte från läkaren att hon skulle skriva ut en medicin åt mig, att ta vid behov. Dvs tabletter jag kan ta när jag känner att ångesten är på väg. Jag ska senare i sommar ha uppföljningssamtal med en läkare, när jag vet bättre om depressionen och ångesten är tillbaka eller om detta var en tillfällig svacka, och om jag i så fall behöver en annan medicin eller om det räcker med de här tabletterna.

Fick vara ledig från jobbet igår, bra det, för jag mådde inte bra. Försökte sysselsätta mig med att städa lägenheten inför flytten. Ringde om nycklarna som jag hoppades att jag skulle få i mitten av juni, inga bra nyheter där… Begriper inte alls hur jag ska hinna flytta samma dag som nya hyresgästerna ska flytta in i den här lägenheten!

Samtidigt har jag tusen och en andra saker jag oroar mig över. Gick runt med oro i kroppen och hjärtklappning hela dagen. Kunde inte äta, fick huvudvärk. Blev arg på mig själv för att jag är så konstig, funderade på att dö, somnade runt kl 17 på eftermiddagen och sov till 20 på kvällen, då irriterande grannar väckte mig med sina ljud, var några barn som lät. Tittade på en hästfilm, blev arg igen, lade mig i sängen och grinade och somnade igen runt kl 23. Drömde att jag var mitt uppe i flytten och vaknade stressad nästa morgon. Somnade om och låg kvar i sängen till runt 11-12 på förmiddagen. Efter det tvingade jag mig själv att ta mig till affären och köpa mat. Köpte två rymdfilmer också, två för 99 ni vet & och nötter och choklad, men även en del nyttiga saker. Ska göra ett nytt försök att faktiskt äta middag sen, men har inte alls någon lust att gå ut något mer.

Pendlar just nu mellan att tänka att allt ordnar sig, för det brukar det göra, och att ingenting någonsin kommer att ordna sig och att det är lika bra att ge upp. För jag är trött och jag har ingen ork och ingen lust att göra något mer i detta liv!

Jag vill bo ute i skogen, ha en häst att rida på, kanske… AVSKYR stan och alla människor som ska vara så helt omöjliga att tolka!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

två × två =