SilverMagpies blogg

Bokhyllerundtur 2018 (en smalfilm)

Jag har sett några olika ”bookshelf tour”-videor på Youtube på sistone, kände att jag också ville pröva på att göra det! Jag har ingen som helst vana att göra offentliga videos, men det var lite kul ändå, får se om det blir fler någon dag. Om det blir fler, ska jag se till att vända kameran så det inte blir sån smalfilm som det blev nu 😉.

Jag glömde av att gå närmare in på den lilla hyllan med djurböcker, den sveptes med helt hastigt bara, men de är högt värderade! Gatukatten Bob och Galen i humlor, någon fågelbok och en bok om pudlar (för jag vill gärna ha en pudel någon dag) står där. Kalle Anka-pockets tog jag inte med på turen och inte heller böckerna i min sons rum, även om många av dem från början varit mina.

Ok, gilla eller gilla inte, men god ton såklart!

1 reaktion på “Bokhyllerundtur 2018 (en smalfilm)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fyra × tre =