SilverMagpies blogg

Bokrea 2019!

Den efterlängtade dagen äntligen här! Fick ju presentkort i julas från jobbet och det har jag sparat på speciellt för bokrean 😃.

Årets bokrea-böcker!

Fem böcker hittade jag! Några hade jag kikat på i tidningen som Akademibokhandeln skickade ut tidigare och var ganska säker på att jag ville ha, men jag gick ändå runt i bokhandeln bra länge och sög på karamellen, som man brukar säga.

Hundraettåringen som tänkte att han tänkte för mycket av Jonas Jonassson var ett självklart val, jag älskade hans tidigare böcker! Konsten att fejka arabiska av Lina Liman har syrran och mamma tipsat om, den handlar om en kvinna som fick sin Aspergerdiagnos i vuxen ålder, liksom jag själv, så jag har länge tänkt att jag ska läsa den här boken och se vilka likheter/skillnader som finns. Robin Hood köpte jag åt min son, det är ändå en berättelse som varje barn ska ha hört tycker jag (mer än Disney-versionen). Jag är väl medveten om hans motvilja att läsa (fastän han är väldigt bra på att läsa!) men jag chansade ändå. Myter & legender och Tecken & symboler av Philip Wilkinson var bara så fantastiskt vackra att min blick drogs till dem, det är ämnen jag är väldigt intresserad av och inte mycket slår ett vackert omslag!

Jahapp, sätta igång att läsa nu då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

16 + 4 =