SilverMagpies blogg

Boksortering och dammiga bokhyllor

När man är hemma för att göra viktiga saker – och hamnar i detta istället:

Fast det började faktiskt med att jag ville sortera mina skolgrejer för att få ordning på dem, för efter en lång, lång sjukvecka känner jag att hjärnan är lite mossig. Ordning blev det på allt – utom skolgrejerna som nu ligger i en hög på köksbordet istället…

Tog dessutom reda på att jag har ungefär 300 böcker i min ägo (de i sonens rum inräknade). Kom bara på att jag aldrig räknat dem förut. Rensat bort massor som ligger uppe på vinden och väntar på att få köras iväg till nya hem. Kanske ska ta tag i det också snart.

Redigerat 2018-05-20
Hittade i en anteckningsbok från 26 februari 2010 en boklista där jag sorterat alla mina böcker efter färg (det var kul och resultatet blev rätt snyggt!) och då var det lätt att räkna ut att jag just då hade 390 böcker i min samling. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

19 − fyra =