SilverMagpies blogg

Länk som fick mig att skratta åt mig själv

Everydag Situations That Are Impossibly Difficult For The Socially Awkward

Jag antar att alla känner igen sig i exemplen länken ovan tar upp, antingen i något av det eller alla, någon gång i livet, eller ofta. Jag känner igen mig i alla exempel, varje dag (ja, om jag nu gick på fester varje dag, men det gör jag inte, snarare aldrig). Men det kändes skönt att veta att det inte bara är jag. Tvärtom måste det ju vara rätt så vanligt, eftersom det ens finns såna här länkar att hitta.

Och jag skrattade högt flera gånger, av igenkännande men också för att jag insåg att det ju egentligen kan vara rätt komiskt, även om det känns jobbigt just när man är i situationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + tio =