SilverMagpies blogg

Lite snabba fakta om mig, vad jag gillar och ogillar!

Jag har 3 stora favoriter i livet, det är 1) Att skriva, 2) Katter och 3) Star Wars! Det är ungefär detta mina tankar kretsar kring mest hela tiden.

Jag tycker också om att städa, jag ogillar när det är stökigt och när andra människor skräpar ner. Särskilt förgrymmad blir jag när jag hittar damm nånstans efter att jag precis ställt undan dammsugaren, haha! Men skämt åsido, är det stökigt får jag ingen ordning på hjärnan och då fungerar jag inte, det kan bli som kortslutning och så går jag bara runt i cirklar.

Jag tycker inte om att laga mat. Baka däremot är kul, men mest gör jag snabba grejer som kladdkaka eller chokladbullar för egentligen är jag bara ute efter att äta gott!

Jag är vegetarian, lakto-ovo. Laktoskänslig dock. Älskar dock såser och grytor så jag har svårt att tänka mig att kunna bli vegan. Ägg är dessutom i princip min enda protein-källa, men jag är noga med att köpa ägg från höns frigående utomhus!

Jag tycker inte om sport/tävlingar.

Jag sover på golvet, för jag tycker sängar är för mjuka och jag får ont i rygg och nacke när jag sover i en.

Jag läser nästan allt. Deckare är väl det enda jag undviker, de bra deckare jag läst kan jag räkna på min ena hands fem fingrar. Mest läser jag fack-litteratur, särskilt historia. Läser också mycket om djur. När det gäller skönlitteratur tycker jag om att läsa ungdomsböcker, så länge det inte handlar om romantik. Fantasy är favoritgenren. Det är det jag skriver själv, men med fokus på romanfigurernas psykologiska utveckling och läkande.

Jag tycker bara om två dataspel, det ena är the Sims och och det andra Diablo.

Jag älskar Sailor Moon – annan anime/manga är mer eller mindre okänt territorium för mig.

Jag vill ha egna höns en dag. Och en hund, pudel.

En framtidsdröm är att kunna försörja mig på mitt skrivande, flytta ut i skogen till en liten stuga, helst i närheten av vatten, och sitta där med laptopen, med höns pickande runt omkring mig, katter lekande i gräset och en go hund vid mina fötter.

Jag vill ha manliga vänner. Men ingen pojkvän. Inte flickvän heller, för er som undrar.

Jag nöjer mig inte med mindre än den absoluta sanna Kärleken med stort K! Till dess är jag fullt nöjd som singel. 🙂

En sak som jag ser mest fram emot just nu är den nya Turtles-filmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 4 =