SilverMagpies blogg

Månadens bok – september 2019

Det har blivit småberättelser lästa den här månaden, mest om grekisk mytologi. Den enda ”riktiga” bok jag läst ut (eller lyssnade på, var ju en ljudbok) var Harry Potter and the Half-Blood Prince, som jag tycker är väldigt spännande!

Jag tycker förstås om alla Harry Potter-böckerna, särskilt den allra första i serien där det mesta var oskyldigt och roligt, men jag tycker också det är väldigt intressant och spännande med alla detaljer som flätas samman under hela serien. Half-Blood Prince innehåller även den sin beskärda del av viktiga pusselbitar. Jag kan varmt rekommendera att läsa böckerna, inte begränsa sig till att bara se filmerna (även om de är bra och underhållande också), för det är mycket som händer i böckernas värld som inte alls tas upp i filmerna. Jag förstår varför, en film kan inte vara hur lång som helst och de måste begränsa innehållet, men just därför – läs böckerna. 😊

Titel: Harry Potter and the Half-Blood Prince
Författare: J. K. Rowling
Förlag: Pottermore Publishing
ISBN: 9781781102411

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 + 20 =