SilverMagpies blogg

Musse 7 år!

Idag fyller Stora Grå hela 7 år! Jag önskar ibland att jag hade sett honom som kattunge, för det är svårt att tänka sig att den här stora missen varit en liten unge en gång i tiden 😸

Han var 2,5 år när han kom hit och det tog många månader, runt ett år, innan han och Kitty på riktigt kunde acceptera varandra. Aldrig varit direkt bråk (även om det frästes och morrades en del), jag introducerade ganska långsamt och höll dem så länge som möjligt i varsin ände av lägenheten (men med sina långa ben var det ingen konst för honom att hoppa över grinden, hur högt jag än lät bygga på den). Jag var nära att ge upp ett tag, men nu är jag glad att jag inte gjorde det. Han är ju världens mysigaste, även om han är rätt feg och lat, och jag kan inte tänka mig familjen utan honom, då skulle något verkligen fattas!

Så stort grattis på födelsedagen, Musse Månsson! 🎉🎈💝

Måns 7 år, ligger och myser med mig en stund på eftermiddagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 20 =