SilverMagpies blogg

Rogue One – tisdagshelg

Det låg en film i brevlådan idag. Efter en hel del plugg till diagnosklassificeringsprovet imorgon, kände jag att det går inte att vänta med att se denna!

Så det blev fika och liten chipspåse till mig och Kaspian och låtsas att det är helg! Efter två timmar är jag alldeles salig och längtar efter Star Wars-dagen (4:e maj) mer än någonsin! En gång om året ser jag på alla filmerna och nördar ner mig ordentligt, på med Star Wars-tröja och hela köret. 4:e maj är min enda högtid! Eller ja, helgen närmast i alla fall. Överväger att ansöka om ledigt den dagen på framtida arbete, men i år har jag prov i terminologi den dagen, så jag får gott vänta…

Hur som helst, kanonbra film! Några småsaker bara jag, jag gillar ju den gamla skolan med dockor och masker och tycker inte alltid att det ser helt ”verkligt” ut när allt är gjort i dator. Men det finns så mycket annat som är superbra så jag bryr mig inte särskilt mycket. Älskar alla filmerna, tycker till och med om Jar Jar Binks. Stora favoriten är dock, har alltid varit, episod fem, eftersom Darth Vader är med mest i den!

Rogue One får toppbetyg av mig, en underbar verklighetsflykt en tröttsam tisdag efter en ännu jobbigare måndag. Älskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

15 − ett =