SilverMagpies blogg

Senaste böckerna

Dålig på att blogga har jag varit. Tagit bilder och planerat inlägg (fyllt år har jag gjort också) men när tiden väl funnits har orken och inspirationen inte gjort det. Alldeles glömt av Månadens bok, i flera månader 😮 Men i alla fall blir det ett litet inlägg nu, vill ju visa upp senaste bokköpen!

Den 7 september kom Sailor Moon Eternal Edition i brevlådan. Jag har redan hela Sailor Moon-serien, men 2018 kom en nyutgåva i större format, nytt omslag och uppdaterad översättning (till engelska) och jag måste helt enkelt ha den! Bara köpt första boken än, men de andra följer nog snart efter.

Idag kom det också böcker. De tre första böckerna i serien om Övärlden av Ursula K. Le Guin. Gamla klassiker som jag faktiskt inte har läst. Påbörjade första boken för några år sedan, lånad från biblioteket, men hade väl lånat för många böcker, för jag lånade om den ett par gånger men hann aldrig riktigt med att läsa klart, sedan glömde jag bort det hela. För några dagar sedan kollade jag böcker på Bokus och såg Övärlden av en slump, tyckte det var så fina omslag och de var inte dyra heller 🙂 Så nu blir det ett nytt försök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tolv − nio =