SilverMagpies blogg

Sjukvecka för matte

Tråkig vecka detta, jag däckade i influensa i tisdags så stackars Musse måste tro att han har hamnat hos en människa som bara sover. 😉

Men men, de gånger jag piggat på mig med hjälp av Alvedon har jag passat på att gosa och leka med honom och Kitty har det inte gått någon nöd på, hon sover alltid hos mig när jag är sjuk. Mat och lådor har jag såklart tagit hand om, spelar ingen roll hur sjuk man är, har man djur ska de tas om hand! Sonen min har fått vara med farmor, farfar och pappa så han har haft det bra. Farfar kom med mat och glass åt mig också. 🙂

Nu är det mest halsen som är jobbig, och jag är trött, så det blir inget jobb alls denna vecka. Vilket också är trist, det är så långtråkigt att bara ligga i sängen och ont får jag överallt av det också, särskilt rygg och nacke känns!

I alla fall, beställt feromonsprej på nätet, som ska verka lugnande på katter. Fortsatt inga slagsmål, och vid ett tillfälle låg båda katterna i sängen (!) men morrandet fortsätter och Kitty vill inte riktigt lämna sovrummet, så jag ska prova med feromoner och se om det hjälper. Jag är envis!

1 reaktion på “Sjukvecka för matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

16 − 5 =