SilverMagpies blogg

Sommarvärme

Kitty ligger nöjd och glad och tvättar sig uppe på bokhyllan, efter vårens första utflykt. Fina röda selen hade hon på sig också, som hon fick i julklapp. Jag såg för första gången hur hon sprejkissade på en buske (!) trodde inte honkatter gjorde så, har haft henne i 11 år och aldrig sett henne göra så. Man lär sig nåt nytt varje dag.

Därefter gick hon runt och åt gräs som en annan ko, innan hon var nöjd och gick mot dörren. Fem trappor upp håller man dock inte koll på så noga, så hon sprang in i fel lägenhet och fick ett lyckligt småbarn efter sig, haha 😄!

Måns ligger uppe i sin hängmatta som vanligt. Köpte en fin grön sele åt honom, men han verkar inte vara den typ av katt, beter sig mest som om han vore förlamad när han får den på sig. Han var ute fritt hemma hos mamma innan hon flyttade, och det gick så bra, så tror han skulle må bra som utekatt, i och med att han är lite skygg också så tar han det säkra före det osäkra. Kitty som är så social av sig, skulle kunna råka i klorna på hemska människor tyvärr…

Ha det gôtt i värmen allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 14 =