SilverMagpies blogg

Sten

Börjat få problem med ångest igen på senare tid. Bara på natten och en ”ny” typ. Känt av detta som barn och även lite grann i vuxen ålder men mest som barn och tonår.

Jag ligger i sängen och känner att jag blir tyngre och tyngre, kan inte röra mig, känns som att alla kroppsdelar växer och blir tjockare och att jag förvandlas till sten. Som den där stenjätten i filmen Merlin från 1998. Allt bara tjocknar till, till och med tungan. Obehagligt. Hände i somras en gång och under LIA:n för någon vecka sedan och så nu inatt.

När jag väl kom upp ur sängen för att dricka vatten kände jag mig obalanserad, tappade nästan balansen vid ett par tillfällen och kände att jag hade lite svårt att andas och lätt skakig. Gillar inte detta.

2 reaktioner på “Sten

  1. En sten har inget syre så den blir säkert yr av att försöka andas , min förklaring. Tommy kallar det att ha en magnet i sängen som han fastnar i .Jag upplever det som att jag fastnat o inte kommer loss.Ångest,fibron eller vad ? System overloaded i vart fall så dax att varva ner tänka tillbaka på veckan som varit o bena ur vad som har triggat igång ångesten som fallit ner som en sten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tolv − 2 =