SilverMagpies blogg

Tankar under stjärnorna

Sitter på balkongen under en filt och tittar på stjärnorna. Sällskap av Kitty. Blåser lite, men känns inte så kallt ändå. Lyssnar på vindspelet…

Jag har aldrig bott högst upp förut, som jag gör nu. Jag är egentligen väldigt höjdrädd, men sedan balkongen blev innätad har jag känt mig trygg här ute. Har inget tak över huvudet, så jag kan titta rakt upp i himlen. 🙂 Minns hur jag satt som barn ute i trädgården, och undrade vilken av alla stjärnorna där uppe, som jag kom ifrån, haha!

Man får ta tillvara på de här på små stunderna av ro. Inte ofta jag upplever dem, är oftast för nedstämd, deprimerad eller fylld av ångest för att kunna se något positivt med livet. Så jag njuter extra mycket nu.

Är så glad för att Kitty mår bra också. Hon har varit så orolig och knappt lekt den här våren och sommaren, hon börjar bli äldre och vill helst ha lugn och ro. Men sedan jag nätade in balkongen och köpte en aktiveringsboll (en sån där som man stoppar mat och godis i) har hon till och med börjat leka för fullt med sina råttor igen! Det är helt underbart, att det har blivit sån fart på henne äntligen!

Kanske skilsmässan ändå var något bra, för oss allihop…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =