SilverMagpies blogg

Bokrea 2020

Årets bokrea 25 februari 2020 tillbringade jag med mamma (stötte också ihop med flera kollegor från jobbet, vilket var kul!), och dessa böcker blev inhandlade:

Den enda av böckerna jag hade funderat på innan att kika efter var Skärmhjärnan av Anders Hansen, men sedan hittade jag förstås i vanlig ordning fler böcker som inte gick att motstå. En klassiker ville jag ha och då blev det Frankenstein av Mary Shelly (valet stod mellan den och En världsomsegling under havet av Jules Verne), en bok till sonen min kikade jag också efter och då blev Titanic vinnaren då det är något jag vet att han är intresserad av. Illustrerade sagor om kung Artur tänkte jag kan vara en bra bok att läsa tillsammans med honom. Innekatten vann med sina vackra bilder och att jag hört bra kritik om den tidigare (den började jag också läsa direkt jag kom hem, då jag har flera skönlitterära böcker på gång redan, bland annat The Mark of Athena av Rick Riordan).

Väntar också på några böcker jag beställde från nätet, som jag varit nyfiken på ett tag men ändå inte velat motivera mig själv att lägga pengar på, nämligen de två första böckerna i serien Aska och eld av Sabaa Tahir. Länge leve Bokrean! 😄📖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 7 =