SilverMagpies blogg

Happy Star Wars-day!

Den 4 maj idag, alla vet väl vad det betyder? 😉

Egentligen skulle det ju vara gofika, Star Wars-maraton och bete sig allmänt nördigt med vänner och familj, eller hur? Nej, inte riktigt för min del, för jag känner personligen ingen mer än jag (och möjligen min son men han är hos sin pappa idag efter skolan) som faktiskt vill fira den här dagen.

Varför just idag? Jo, det är en liten ordlek på frasen May the Force Be With You, som blir till May the Fourth Be With You, lagom nördigt men jag älskar det!

Förra året gjorde jag ljussvärdsörhängen och bakade kakor som jag stämplade med olika figurer på från filmerna. Alla filmerna såg jag på och det var en riktigt bra dag (fast det blev till helgen då jag just idag för ett år sedan satt i skolbänken och gjorde ett prov). I år blir det nog dessvärre inget riktigt stort firande alls, även om jag såklart kommer ta på mig min prinsessan Leia-tröja och örhängena och titta på åtminstone första gamla filmen i helgen. I år skriver jag på mitt examensarbete och det får helt enkelt gå före allt annat.

Men till alla er som firar, ha en riktigt bra Star Wars-dag och May the Fourth Be With You!

2 reaktioner på “Happy Star Wars-day!

  1. Nej det hoppar jag över Men du fick ju kommentera filmerna utan att nån skulle ifrågasätta just din kommentar o det passar väl dig bra

    1. Haha, så du säger mamma, skulle jag inte gilla att bli ifrågasatt? 😛 Men jag är bra på att låtsas kunna tolerera det ute bland folk iaf 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − två =