SilverMagpies blogg

Månadens bok – juli 2019

Den lilla bokhandeln runt hörnet av Jenny Colgan blev favoriten den här månaden. En dröm för bokmalar: först är huvudpersonen bibliotekarie och har huset fullt av böcker (till rumskompisens stora frustration), sedan flyttar hon till det vilda i Skottland där lugn och ro råder (i stort sett) och kör runt med en mobil bokhandel som det till och med går bra för. Det vore ju en dröm!

Det enda jag störde mig på var väl att den mot slutet blev lite väl Harlequin-aktig för min smak, men jag tog mig igenom det. Kändes som en bra sommarbok, jag satt mestadels ute på balkongen och läste, njöt av feelgood-känslan och som sagt bara lite cringe, men överlag charmig, kul och härlig!

Titel: Den lilla bokhandeln runt hörnet (The Little Shop of Happy Ever After)
Författare: Jenny Colgan
Förlag: Massolit Pocket
ISBN: 9789176795309

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 − 1 =