SilverMagpies blogg

Ny/gammal bok!

Rosen och Ringen av W. M. Thackeray kom i brevlådan idag! Den lånade jag på bibblan i Linköping för flera år sedan och ville köpa den, fanns inte i butik så jag letade på Bokbörsen ett tag. Sedan glömde jag av det, trodde nu att jag hade köpt den, men när jag letade i bokhyllan visade det sig att jag tydligen inte alls hade den. Så då letade jag lite på Bokbörsen igen, hittade och beställde. Så nu har jag den!

Boken handlar om en kungafamilj där kungabarnen har en fé till gudmor. Hon ger dem en förtrollad ros och en ring som ställer till en hel del problem för sina ägare. Det är en satir, vill jag minnas, annars har jag inte riktigt längre koll på vad som utspelar sig i den. Minns att jag tyckte den var kul att läsa och att den fick mig att skratta mycket, så det ska bli roligt att återuppleva och se om den är så bra som jag minns den 🙂.

1 reaktion på “Ny/gammal bok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 7 =