SilverMagpies blogg

System overload

Känner mig extremt aspie idag. Har precis lyckats ta mig upp ur sängen efter en en del ångest och gråtattacker och illamående och har nu intagit den klassiska bilden av autism-typen som gungar fram och tillbaka och vrider sina händer. Ja, jag blir också sån ibland. Alldeles skakig i kroppen och kan inte slappna av. Försöker äta ett äpple och skriva av mig här och det går väldigt långsamt för jag är spänd som en fiolsträng och skakar som sagt så det är svårt att trycka ner rätt tangenter.

Fan, fan, fan. Inte barnvänligt, jag vet. Trött på alla ljud, allt låter ju! Trött på alla intryck. Haft en del muntliga redovisningar i skolan på sistone och det har gått väldigt bra. Men det kommer i efterhand, alla känslor, som vanligt. Det är nu allt släpper. Kunde inte gå till skolan igår, det var totalt energistopp. Idag har jag gömt mig själv i mitt eget romanskrivande och läxor. Men det går inte att skriva hur mycket som helst, för nu har jag mina egna skapade karaktärers känslor i mig också. Skitjobbigt.

Kaspian hos farmor och farfar idag. Förmodligen därför jag låter allt släppa och komma ut, jag har tid. Men han kommer snart hem och då ska jag vara normaliserad igen är det tänkt.

Så är det ibland. Inte ofta, men jag är van och vet att det går över. Imorgon är allt som vanligt igen, så jag är inget att tycka synd om. Jag har verktygen och vet hur jag ska hantera mig själv. Det är bara j*vla jobbigt just nu och då behöver jag skriva av mig.

Blir jogga och yoga imorgon, så försvinner nog spänningsresterna.

4 reaktioner på “System overload

  1. lilla gumman då du skulle kommit till mig o idag som vi var till veterinären med Kitty o du var som vanligt

  2. Ursch då ! Så jobbigt när sånt händer.
    Har det hänt något annat speciellt, som ledde till detta?
    Du kan alltid skriva ett mess till mig så kan vi prata.
    Känner mycket väl igen de här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =